26 Mart 2012 Pazartesi

Biz evlenirken:)

Gelinlik aksesuarlarına düşkün olduğumuzdan bahsettik hep. Peki merak ettiniz mi biz evlenirken nasıldık:) Merve'nin hayali nikahında ananesinin eldivenlerini takıp ona uygun bir şapka takmaktı. Merve'nin kullandığı şapka işte bizim ilk yaptığımız şapkadır. Ama burada itiraf etmemiz gereken bir şey var. O zamanlar hem zamanımız kısıtlı olduğu için hem de biraz acemilikten hangi malzemeleri kullanmamız gerektiğini bilemedik. Biz de Eminönün'de gezerken gördüğümüz sütyen kaplarını kullandık :)))) İşte sütyen kabının son hali:)) 





Selin'de çcukluğundan beri Türkan Şoray hayranı biri olarak düğününde Türkan Şoray'ın Al Yazmalım filminde tatktığı duvağa benzer bi duvak takmak istiyordu. Şöyle kocaman çiçekli ve gelin teliyle süslenmiş kabarık bir duvak.. :)) 


1 yorum:

  1. Çok güzelsiniz :) ben de selvi boylum al yazmalımı kaç kez izlemişimdir bilmiyorum ama benim aradığım şapka tam da Merve için tasarladığınız şapkanın ta kendisi...kaç saatlik arayışıma rağmen bir türlü bulamadım o tarz alabileceğim bir şapka :( yarın tüm iç çamaşırcıları ve dantelcileri gezicem sanırım ama ne çıkar bilmem :D siz niye satmıyorsunuz ki :((((

    YanıtlaSil